Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrenci yaşantılarını ön plana çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan, çağdaş, demokratik ve örnek bir kurum olmak.

Misyon: Köklü geçmişimizden yola çıkarak; güçlü bir gelecek için, mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve yaratıcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı, sorumluluk ve dürüstlük kavramlarını ilke edinmiş, insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi-Salı-Perşembe-Cuma : 08:30 - 15:35 Çarşamba : 08:30 - 16:30
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: Yabancı Dil Eğitimi Arapça ve İngilizce dersleriyle sürdürülmektedir. Arapça tüm sınıflarda haftalık 2 saat, İngilizce ise 5. ve 6. sınıflarda haftalık 3 saat, 7. ve 8.sınıflarda haftalık 4 saat olarak devam etmektedir.
Servis Bilgisi: ŞEHİRİÇİ VE TAŞIMALI SERVİS
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021/2022 Öğretim Yılı Gönen LGS Birinciliği Zehra Betül AKAY %0,04 Yüzdelik Dilim İstanbul/Beyoğlu Kabataş Erkek Lisesi 2022/2023 Öğretim Yılı Gönen genelinde genel başarı sıralamasında ikincilik 12 Öğrenci Fen Lisesi 11 Öğrenci Anadolu Lisesi 21 Öğrenci Proje İmam Hatip Liselerine girerek sınava giren 77 öğrencinin 45´i LGS Puanı ile öğrenci alan nitelikli okullara yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %50 Nitelikli Okullar
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi-Futbol-Güreş-Okçuluk-Basketbol-Voleybol
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak
Proje Çalışmaları: Okulum Temiz 10 Bin Okul Projesi BİGEP Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ Projesi Başvuru Sürecinde

WEB - https://sato-iho.meb.k12.tr

Adres - Gündoğdu Mah. Emniyet Sok. No4 GÖNEN/BALIKESİR

Öğretim Şekli :KIZ ERKEK KARMA TAM GÜN EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.

Yerleşim Yeri - Gündoğdu Mahallesi Emniyet Sokak No:4 Gönen/BALIKESİR

Adres - Gündoğdu Mah. Emniyet Sok. No4 GÖNEN/BALIKESİR

Ulaşım Şehir içi minübüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklık: 135 km. İlçe Merkezine uzaklık: 0 km.